Haussmann haastoi minut listaamaan viisi outoa tapaani. Pikku hetken mietittyäni niitä Iskän ja Äipän kanssa tuli listasta tälläinen:

Bloggaaminen

Alkuun tätä puuhaa ei kovin moni harrastanut, mutta olen saanut nyttemmin levitettyä sanaa koirapiireissä bloggaamisen hauskuudesta. Muutama koirakaveri on intoutunut samaan puuhaan ja useampi kaveri käy tarinoitani lukemassa.

Karvojen pudottaminen keskellä pahinta pakkasta

Karvat on hyvä vaihtaa keskellä paukku pakkasia. Ei tarvitse olla kauaa ulkona ja sisälläkin on tarpeeksi lämmintä, kun pesän eristykseen voi käyttää karvojani. ;) Äippä ei tosin ymmärrä tuota pointtia vaan tuhoaa hyvän työni tuomipäivän koneen kanssa.

Vinkulelujen vinguttaminen ja ulvominen

Vinkuleluja on kiva vinguttaa ja ulvoa samaan aikaan kilpaa niiden kanssa. Tähän kuuluu tietysti viellä juosta samalla ympäri pesäämme, että varmasti kaikki kotosalla olijat ovat tietoisia vingutussessiostani. ;)

Selällään makaaminen sohvalla tai sängyllä

Sohvalla tai sängyllä maatessani paras makuu asento on selällään tassut kohti taivasta. Sohvalla yleensä makoilenkin, mutta joskus yöllä aina hiivin hyvin hiljaa ja huomaamatta Iskän ja Äipän väliin kun he nukkuvat. Äippä on kyllä ruennut olemaan aina silloin tällöin hereillä yölläkin. Se näkyy touhuavan silloin jotain "pikku-siskoni" kanssa.

Herkut

Herkkujani ovat normaalien koiran herkkujen lisäksi tuorekurkku, jota Äippä yleensä minulle antaa kun tekee itselleen voileipiä sekä jääpaloja on kiva järsiä. Niin ja tuossa tulikin mieleen, että joskus kun mietin, että syönkö tarjotun herkun vai en, niin aloitan leikkimään niillä. Varsinkin karkit on oivia tähän puuhaan. Karkki otetaan suuhun ja sitä viskotaan ilmaan ja sen kanssa juostaan samaan tyyliin ympäri pesäämme kuin vinkulelujenkin kanssa. Jos päätän olla syömättä herkkuani, piilotan sen yleensä jonnekin. Kerrankin Äippä löysi minun piilottaman namin maton alta parin päivän päästä, kun he Iskän kanssa luulivat minun syöneen sen leikkimisen jälkeen. ;)

Haaste

Tämän oudot tavat haasteen heitän eteenpäin kaikille ketkä tahtovat paljastaa omansa. Lissu kyllä voisi haasteen ottaa vastaan. ;)

Virallisen haasteen esitän Vuodatuksen lemmikkikategoriasta Merjalle ja Nöpsille eli Mepsille, Halo Efektille, Vizlalle ja Nerolle.