Toissapäivänä sain kutsua poikakaverini Sakun luokseni yökylään. Tätä ennen Saku ei ole ollut kuin kerran luonani kylässä ja silloinkin vain päivän ajan Iskän ja Äipän valvovien silmien alla. No, olihan ne Iskä ja Äippä tälläkin kertaa valvomassa meidän touhujamme.

Yö meni Sakun kanssa nukkuen, joka onnistui sangen hyvin, koska Iskä ja Äippä sanoivat, että eivät huomanneet läsnäoloamme koko yön aikana ollenkaan. Mutta mikäpäs meidän oli Sakun kanssa nukkuessa, koska olimme jo niin monet kerrat harjoitelleet yhdessä nukkumista Mummolassa.

Sitten aamulle hiivin supattamaan Sakun korvaan, että eiköhän herätetä Iskä ja Äippä. Saku olikin heti juonessa mukana. Ensin minä menin "nössimään" Äippää ja Saku meni "nössimään" ja hinkumaan Iskän korvaan. Kun tämä ei heti herättänyt Iskää ja Äippää, niin vaihdoimme Sakun kanssa "uhreja" ;-)

Päivällä sitten lähdimme koko "lauma" lenkille koirapuistoon, jossa ei tullessamme ollut yhtään lajitoveria ja eikä sinne uskaltanut yksikään lajitoveri, koska minä ja Saku haukuimme pystyyn jokaisen ohikulkijan.

Lenkki olikin sen verran rankka, että tassujamme alkoi painamaan sen verran paljon, että piti ihan köllähtää päiväunille. Onneksi Äippä laski meidät Sakun kanssa sänkyyn, valitettavasti Iskä ei sitten enää mahtunutkaan samaan sänkyyn vaan hän jäi "rannalle ruikuttamaan" ;-) Iskä sitten haki kameran ja otti tämän kuvan:

8078.jpg

Vaan emmekös me näytäkin hellyttäviltä?