Tänä aamuna herättiin Äipän puhelimen soittoon kello 6, Mummo soitti että tulkaa aukaisemaan ovi, kun summeri ei aivan vielä ollut mennyt päälle. Niinpä Äippä kiskoi vaatteet päällä ja puki minulle valjaat ylle. Alhaalla ovella olikin oven takan odottomassa Lissu ja Mummo. Äippä otti Lissun Mummolta ja Mummo lähti käyttämään minua ulkona.Tein tarpeet mahdollisimman nopeasti, että pääsisin takaisin kotiin ja jyräämään Lissun kanssa. Lissu tosin ei ollut vielä kovin innostunut leikkimään kanssani, kun oli joutunut heräämään aamulla kesken unieen. Äippä söi aluksi vähän aamupala ja sen jälkeen sammutti valot ja painui takaisin nukkumaan. Lissu meni perästä myös jatkamaan uniaan Iskän ja Äipän väliin. Minulla oli sitä vastoin tylsää, kun kerta olisi leikkikaveri, mutta kun kaikki nukkuu ja hiljaa pitää olla. Höh, ihan tylsää...

Kahdeksan maissa sain kuitenkin sen verran häslättyä ja häirittyä Lissun nukkumista, että sain Lissun hereille ja samalla Äipänkin herätettyä. Äippä päättikin heti herättyään lähteä Lissun kanssa ulos ja jätti minut sisälle. Hitsi, ei taaskaan asiat mennyt niin kuin suunnittelin. Onneksi Äippä ei kauaa Lissun kanssa ulkona ollut, vaan tuli sisälle ja me päästiin jyrämään. Ensimmäisen painierän aikana Äippä oli laittanut meille aamuruuan, saatiin aamupalaksi nappuloita. Molemmille oli omat annoksensa, kun yleensä meidän syömistä pitää vahtia, ettei tule rähinää. Mutta tänä aamuna me päätettiin Lissun kanssa syödä sulassa sovussa samalta kupilta, joka on todella harvinaista meille. Äippä otti oikein todisteeksi kuvan siitä.

13505.jpg

Ruokailun päätteeksi sitten jatkettiin painiottelua. Painittuamme aikamme, päätettiin me tytöt ottaa pienet kauneusunet, Lissu meni Iskän viereen, joka vielä nukkui ja minä painuin omalle patjalleni. Äippä jäi lukemaan sanomalehteä ja juomaan kahvia sillä välin.

Unien jälkeen jatkettiin leikkejämme ja välillä piti käydä tutkailemassa ikkunasta mitä ulkona tapahtuu, kun ei sitä koko aikaa jaksa pää kolmantena tai viidentenä jalkana mennä. ;) Lissu tutkaili pihan tapahtumat yleensä sohvan selkänojalta ja minä sohvan vierestä tiiraten.
13542.jpg

Ja jos leikit alkoi painaa tassua otettin taas pienet kauneusunet yhdessä. Tällä kertaa mahduttiin sohvallekin yhtä aikaa.

13543.jpg

Iltapäivällä Äippä ja Iskä pakkasivat meidät autoon, minä matkasin omassa boksissani ja Lissu takapenkillä turvavöissä. Iskä ja Äippä kävivät kaupungissa asioillaan, eikä meitä kahdestaan voinut meille kotiin jättää, joten autoiltiin sitten oikein porukalla. Kotiin tultua Iskä ja Äippä söivät pizzaa päiväruuaksi, josta me saatiin vähän maistiaisia. Nam, se oli hyvää, vähyydessä vaan oli vika. ;)

Iltapäivällä Mummo tuli hakemaan Lissua hoidosta ja toi tuliaisiksi meille koiran herkkupatukat. Ne olivat hyvän makuisia ja hävisivät myös parempiin suihihn alta aikayksikön. Me oltiin Mummon tulosta molemmat iloisia, mutta Lissu vaan oli mustasukkainen Mummosta. Meillä tuli oikein rähinä siitä kumman Mummo Mummo on, vaikka oikeasti Mummo on Mummo meille molemmille. Äippä komensi minua rähinän takia ja luulin, että rähinä oli minun syyni. Äippä kyllä sanoi, että minä tottelen paremmin kuin Lissu kun meillä on rähinä pystyssä, joten komento tuli minulle, mutta torui Äippä kyllä Lissuakin asiasta. Eiköhän me kuitenkin Lissun kanssa olla tästäkin eteen päin kavereita, kuten tähänkin asti. Päivä meni kuitenkin ihan hyvin, vaikka vähän rähistiinkiin. Illasta en sitten jaksanutkaan muuta kuin maata ja ladata akkujani.