Tällä viikolla näyttää olenvan koiravaltuuskunnat liikkeellä täällä päin. Eilen meillä kävi Saku kylässä ja tänään on tulossa illasta Lissu. Saku kävi eilen Mummon ja Ukin kanssa täällä iltakahvilla. Ukki toi Sakun jo aiemmin meille ja me käytiin porukalla (Äippä, minä ja Saku) hakemassa Iskä koulusta ja sen jälkeen me jyrättiin Sakun kanssa meillä. Saku näytti heti omaksuvan minun tavat, Saku hyppäsi sohvalle ilman lupaa ja istui siinä hyvin tyytväisenä ja kahvipöydässäkin me yhdessä tuumin vahdittiin, josko sieltä olisi meille tulossa herkkuja. Ja saatiinhan me herkkuja kun nätisti oltiin, milloinkas me ei oltaisi nätisti. ;)

Tänään sitten tosiaan on illasta Lissu tulossa meille hoitoon kun Lissun Mami ja Iskä menee käymään jossain, jonne Lissu ei voi tulla mukaan. Mikäs siinä, kyllä me Lissun kanssa tekemistä keksitään, kuten aina. ;) Lissu muuten sai terveen paperit, kun kävi alkuviikosta lääkärissä. Lissullahan juoksut pitkittyivät ja sen vuoksi kävi aiemmin lääkärissä. Silloin lääkäri oli todennut, että Lissulla on alkava kohdun limakalvon tulehdus ja Lissulle määrättiin sen takia antibioottikuuri. Onneksi se meni sillä ohi.

Mutta minä menen nyt pienille päivätorkuille, että jaksan illalla jyrätä Lissun kanssa ja tultiin me just Äipän kanssa aamulenkiltäkin.