Kävin tänä aamuna poikkeukselliseti aamulenkillä Iskän kanssa. Tai voiko sitä aamulenkiksi enää sanoa kun puolenpäivän aikaan mentiin ulos? Iskä ja Äippä nukkuivat tänä aamuna pitkään ja samoin tein minä, välillä köllöttelin jopa Iskän ja Äipän välissäkin ja mikä parasta sain nukkua ilman sitä pönttöä.

Aamupalan jälkeen Iskä lähti käyttämään minua ulkona lenkillä. Kierrettiin iso lenkki kaksistaan, kun Äippä ei lähtenyt mukaan. Kotiin tultua Äippä kyseli, että mitä olin lenkillä tehnyt kun läähätin, kerrottiin että kierrettiin iso lenkki. Äippä kysyi, että oltiinko me Iskän kanssa juostu kun kerta molemmilla meillä oli kuuma, mutta me Iskän kanssa sanottiin, ettei juostu, käveltiin vain nopeasti. ;) En edes joutanut rähisemään muille koirille, jotka tulivat vastaan, tyydyin ainostaan pörhistelemään karvojani ja keulimaan. Iskä ja Äippä sanovat minun keulivan silloin kun toisia koiria tulee vastaan ja tiukassa hihnassa pompin kahdelle tassulle, että näyttäisin isommalta ja pääsisin leikkimään. :) Pitihän se tietysti lenkillä meuhata myös lumessa, kun se on niin kivaa.

Kotona pitikin ensimmäisen suunnata vesikupille juomaan ja sitten valtaistuimelle tutkailemaan Iskän kanssa, mitä ulkona tapahtuu.

21243.jpg