Tänään minulla olikin mukava päivä. Aamusta sain nukkua Iskän ja Äipän sängyssä heidän kanssaan, (kuulemma oli lakanan vaihto päivä, mitä se sitten tarkoittaakin). Normaalien aamutoimien jälkeen päivä näytti ihan normaalilta arkipäivältä, muttei ollutkaan sitä. Iskä lähti päivällä jonnekin ja Äippä kävi hakemassa Lissun meille leikkimään. Vähän ajan päästä Lissun tulon jälkeen meidän summeri soi ja sieltä tuli Lissun Mami meille. Niinpä meitä oli oikein kunnon tyttölauma paikalla, kun Äippä, Saara ja me Lissun kanssa oltiin täällä.

Äippä puuhasteli kotitöitä sillä aikaa kun Saara ompeli. Toki he välillä malttoivat leikkiä meidänkin kanssa, mutta pääasiassa me leikittiin Lissun kanssa kahdestaan. Jahdatiin toinen toisiamme ja leluja myös, välillä sitten piti tarkistaa mitä ulkona tapahtuu. Ja jos oikein väsytti, niin me mentiin Lissun kanssa salaa Iskän ja Äipän sänkyyn makoilemaan. Lissun Mami pääsi kerran meidät siitä yllättämään ja arvata voitte, että lähtöhän siitä meille tuli. Miksi me ei saada makoilla sängyllä, kun kerta ihmiset saa? Kerrankin Lissun Mami huusi, kun hiljaa oltiin, että pois sängystä vaikka me ei edes oltu sängyllä. Äippä alkoikin nauramaan ihan hirveästi Saaran käskytykselle, kun Äippä tiesi, että me oltiin olohuoneessa ikkunasta pihaa tarkastamassa. ;)

Iltapäivällä soi meidän summeri uudelleen, mietinkin että kuka siellä mahtaa olla, Iskä varmaan. Mutta eipä ollutkaan, tulija oli Mummo. Mummo tuli hakemaan Lissua mukaansa Mummolaan Sakun luo. Mummo ei tosin tällä kertaa pitkään meillä ollut, kun Mummo oli menossa kotiin töiden jälkeen. Minä kuulemma pääsen Mummolaan viimeistään ylihuomenna ja saan jäädä sinne vähän pidemmäksi aikaa. Jee, pääsen peuhaamaan ulkona ja vielä vapaana. Mummon ja Lissun lähdön jälkeen minä päätin ottaa pienet torkut sohvalla. Pitkään en kyllä kerennyt nukkua kun Äippä käski minun tulla syömään ja nälkähän minulla olikin. Ruuan päätteeksi me lähdettiin Äipän kanssa ulos. Samalla myös Saara lähti meiltä. Me käveltiin Äipän kanssa pikku lenkki ulkona ja kerettiin juuri ja juuri kotiin kun Iskä tuli kotiin. Iskän mukana meillä pyörähti vielä Ukki, Jussi ja Saara. Saara sanoi tulevansa huomenna uudelleen meille aamulla, mutta en tiedä tuleeko Lissu huomenna.

Ukin, Jussin ja Saaran lähdettyä painelin patjalleni nukkumaan, jossa kerkesin hetken nukkua kun kuuntelin, että nyt Äippä puuhaa jotain erikoista. Äippä oli lähdössä kellariin ja pääsin Äipän mukaan. Äippä kävi hakemassa jotain joulujuttuja sieltä yläkertaan. Ainoa epämukava asia tässä päivässä oli, että kellarista tulon jälkeen Äippä otti tuomiopäivän koneen esille ja alkoi heilua sen kanssa. Onneksi Äippä ei kauaa sen kanssa pyörinyt. Jonkun ihmeellisen puun Äippä laittoi Iskän kanssa meille. En kyllä ymmärrä, miksi se sisällä pitää olla, ulkonahan ne puut kasvaa. Jostain joulukuusesta Iskä ja Äippä minulle puhui.