Läksimme eilen Iskän ja Pikkusiskon kanssa kävelylle. Kävelin hienosti Pikkusiskon vaunujen oikealla puolella, kun meidät ohitti mies juosten meidän oikealta puolelta. Tummahko mies oli pukeutunut tummiin suoriin housuihin, kiiltonahkakenkiin ja tummaan pusakkaan.

Säikähdin tuota juoksevaa miestä niin paljon, että aloin välittömästi haukkua. Ilmeisesti tuo mieskin säikähti minua kun hän melkein hypähti viereisen kerrostalon seinälle ja huudahti "Hui!" Mies jatkoi juoksuaan kohti linja-autopysäkkiä minun jäädessä rähjäämään hänen peräänsä.

Heti miehen ohitettua meidät, toinen mies ohitti meidät juosten vasemmalta puolen. Tämä toinenkin mies oli tummahko ja pukeutunut suoriin housuihin, kiiltonahkakenkiin, vaalean ruskeaan turkistakkiin ja mustaan lierihattuun. Toinen mies huusi jotenkin leveällä äänellä kaverinsa perään "Hai! Oota, mieekii tuun!"

Miehillä oli kiire linja-autoon. Minä päätin, että miehet tarvitsevat kirittäjän linja-autoon päästäkseen, joten annoin heille vauhtia rähjäämällä heillä niin kauan kunnes he olivat nousseet linja-autoon.