Tykkään niin vallan paljon laumastani, että teen mitä tahansa, jotta iskä, äippä ja pikku-sisko pysyvät tyytyväisinä. Pikku-sisko saa laittaa minut vaikka solmuun jos haluaa ja iskä ja äippäkin saa möyhyyttä minua kuten haluavat ja yleensä saan palkaksi joko kehuja tai herkkuja, joskus molempia. Olenkin keksinyt, että voin mielyttää iskää ja äippää myös lenkillä ollessa, tietysti käyttäytymällä nätisti remmissä, mutta myös tarpeiden teolla.

Olenkin keksinyt, että silloin kun minulla ei ole pissi- tai kakkahätä ja varsinkaan kakkahätä, voin näytellä tekeväni tarpeet ja johan on iskä ja äippä minuun tyytyväisiä. Niin tein tänäkin aamuna iskälle. Me käytiin iskän kanssa aamulenkillä ja kävin normaaliin tyyliin aamupissillä, mutta kakkahätää ei ollut, mutta filmasin tapahtuman, jotta sain iskän tyytyväiseksi.

Menin pusikkoon pyörin kakkapaikkaa tehdäkseni ja kyykistyin hetkeksi. Kyykötyksen ajat tietysti vahdin iskän reaktioita ja kun olin mielestäni tarpeeksi kauan kyyköttänyt kömmin pois pusikosta. Tosin iskä arvasi, että en tehnyt oikeasti kakkaa, kun vahdin iskää pusikosta. Normaalisti oikean hädän yllättäessä en jouda iskää tai äippää vahtimaan, ennen kuin toimitus on suoritettu. Halusinkin vain todella miellyttää laumaani käyttäytymiselläni.