Tähän aikaan vuodasta tuota kuraa riittää kera karvojen, josta äippä ei ole niin innoissaan, kun siitä tulee ekstra hommia. No en kyllä tykkää minäkään, kun tassuja pitää pestä ja kuivailla, turkkia harjata niin, että nahka on arkana ja mikä pahinta imuri heiluu täällä harvase päivä. Ja minähän en ole mikään ylin ystävä imurin kanssa, voisin sen oikeasti manata vaikka alimpaan helvettiin.

Minusta kura tassuineni ei ole kuvia, mutta kerran kampausreissusta on, jolloin takalistosti saatiin tällainen tuoppo karvaa irti.

263576.jpg

Mutta sitten ne varsinaiset kuvat, millä meinasin osallistua haasteeseen. Ne on näitä märkä kuvia, uimareissujen jälkeen. Muuten, ei menekään enää kauaa, kun pääsee taas uimaan, se on kivaa. :)

520926.jpg

Talviturkin heitto jäiden seassa

642304.jpg

642303.jpg

Uimassa mummolassa

642302.jpg

2878.jpg

Uimisen jälkeen turkki on myös kuivattava

Oma lukunsa sitten kastumisen suhteen on, kun joudun suihkuun turkin pesulle tai käyn mummolassa saunomassa. Saunassa vaarana on kastua siskon vesileikkien johdosta ja turkin pesulla sitten minulta ei edes kysytä haluanko pesulle vai en. Onneksi kuitenkin pesujen jälkeen pääsen yleensä lämmittelemään peiton alle¸ olipa se sitten pyyhe tai joku muu peitoksi kelpaava.

21246.jpg