Tänään on minun synttärit ja täytän huikeat kaksi vuotta. Synttärilahjaksi sain jo viikonloppuna possunkorvia, mutta saa nähdä saanko tänään vielä jotain muuta.

Tänä aamuna menin herättelemään äippää ja iskää, kun kuulin siskon jo heränneen ja leikkivän omassa sängyssään ajattelin muidenkin jo joutavan nousta ylös. Tökin ensin äippää kuonollani hereillä, joka heräsikin herättelyyni ja tokaisi heti, että "no synttärisankarihan se siinä". Minä tietysti heilutin iloisesti häntääni ja kiersin iskän puolelle herättelemään vuorostaan iskää. Iskäkin heräsi herättelyihini ja onnitteli minua heti rapusutellen minua samalla. Pikku-siskokin vuoro tietysti tuli ja kävin lipaisemassa siskoa pinnasängyn pinnojen välistä, jolloin sisko alkoi riemuissaan kiljahdella.

Mutta kun ajattelen viime vuoden tapahtumia, mitä kaikkea minulle on kerennyt tuona aikana, on siihen mahtunut kaiken laista. Vielä vuosi sitten en teinnyt mitään pikku-siskosta, vaikka jo jotain merkkejä tulevasta olikin ilmoilla, esimerkiksi meille alkoi ilmaantua uusia tavaroita ja huonekaluja, niihinkin piti enemmän tai vähemmän tehdä tuttavuutta. Varsinaisesti pikku-siskon kanssa tuttavuutta tehtiin myöhemmin talvella. Nyt me ollaankin siskon kanssa oikein hyvät kaverit ja erottamaton parivaljakko.

Kaveri rintamallakin tapahtui viime vuoden aikana kaikenlaista. Lissun kanssa me jyrättiin aina kun vaan nähtiin välillä rajummin ja välillä vähememmän rajummin. Sakun kanssakin leikittiin se minkä Saku pystyi ja jaksoi leikkiä. Keväällä Sakun jalat olivat siinä kunnossa, että Sakun siirtyi autuaammille haukkumaille, joten yksi oli joukosta poissa.

Iskä ja äippä ovat myös pelleilleet minun kustannuksellani eräänkin kerran. Vai mitä sanotte esimerkiksi näistä muutamasta tapahtumasta. Kaikkea sitä pieni saksanpaimenkoira saakin kestää...

Jouduin viime vuoden aikaan käymään myös pariin kertaan lääkärissäkin, toinen oli aivan normaali käynti, mutta toisella kertaa jouduin operaatioon, jonka jälkeen olo olikin hiukan hutera, mutta niistäkin on onneksi selvitty kunnialla. Äippä on kyllä viime aikoina taas puhellut, että uudestaan olis mentävä lääkäriin, vaikka jos minulta kysytään, niin minähän en sinne lähde.

Kesällä minun lauma sitten muuti majaansa, kun entinen pesä kävi meille ahtaaksi, niinpä edessä oli suuri pakkaus operaatio ja tavaroiden kantaminen paikast toiseen. Hyvin olen kuitenkin uuteen pesään kotiutunut ja löytänytkin uusia makuupaikkoja on entisten lisäksi löytynyt ja muutama uusi tähtäyspaikkakin.

Niin vaan on vuosi vierähtänyt vikkelään, kun tapahtumia on ollut vaikka muille jakaa. Tätä blogin pitoakin tuli talvella vuosi täyteen ja lopettamis aikeita ei ole mielessä, päivityksiä teen aina kun muilta kiireiltäni joudan..

Edit klo 21.40

Sain iltapäivällä synttärien kunniaksi nakkikakkua ja hyvää oli. Sen lisäksi pääsin mummolassa käymään, jossa sain lisää herkkuja synttärin kunniaksi. :)

175433.jpg