Huh huh, olihan aika vauhdikas viikonloppu, kun Eetu oli meillä hoidossa torstai-illasta sunnuntaihin, kun mummo ja ukki olivat reissussa. Mummo ja ukki toivat Eetun siis torstai-iltana myöhällä meille. Silloin illasta me tietysti otettiin pienet erät leikkejä keskenämme, mutta ei me kauaa jaksettu pelata, kun kello oli jo niin paljon, että molempia väsytti. Eetu vielä kaipaili mummon ja ukin peräänkin, joten leikeistä ei senkään vuoksi mitään oikein tullut. Onneksi Eetu kuitenkin sopeutui meille nopeasti ja yökin meni ihan hyvin, annoin Eetun aina halutessaan myös nukkua vieressäni, jotta kaikki Eetulla olisi hyvin.

400874.jpg

Perjantaiaamuna me käytiin Eetun kanssa herättelemässä iskää ja äippää, kun kuultiin, että he alkavat pyöriskellä sängyssä puoli unessa ja pikku-siskokin alkoi heräillä. Herättyään, iskä käytti meitä ulkona, tosin Eetu ei tehnyt mitään ulkona, kun se kerkesi tehdä kakat sisälle juuri ulos lähtiessämme ja samoin kävi pissillekin. Minä kuitenkin tein tarpeeni ulkona ja näytin Eetulle mallia, kuinka koiran pitää käyttäytyä ja tehdä tarpeet ulos.

Perjantain aikana meillä olikin virtaa oikein kunnolla pelata keskenämme ja voitte uskoa, että meillä matot olivat rullalla, kun me vähän keskenämmen juostiin ympäriinsä ja muutenkin touhuttiin omia touhujamme. Pikku-sisko naureskeli ja pyöri meidän mukana peleissä, joten meidän oli varottava pikku-siskoa pelatessamme, joskus tosin pikku pyllähdyksiä sattui. Pikku-sisko tosin välillä taas leikki Eetulle niin lujaa, että Eetu hieman vinkuikin. Iskä ja äippä kyllä kielsivät ja estivät siskoa leikkimästä kovasti Eetun kanssa, mutta silti välillä sisko pääsi kiskomaan Eetua turkista. Tuota samaa sisko tekee minullekin, mutta minä en juuri siitä välitä. Sisko on vain vielä niin pieni, ettei ymmärrä, että kiskominen sattuu.

400877.jpg

Pikku-sisko testasi Eetun häkkiä.

Illasta me vielä lähdettiin koko porukalla ulos, kun iskä ja äippä kävivät kaupalla. Minut valtuutettiin paimentamaan ja vahtimaan Eetua kun me istuttiin koiraparkissa kaupan edessä ja hienosti me siinä oltiinkin, edes Eetu ei uikuttanut iskän ja äipän perään, kuten normaalisti, kun tutut häviää jonnekin. Tuosta uikuttamisesta tulikin mieleeni, että äippä sanoi Eetun uikuttaneen kovasti perääni ja juosseen ympäri asuntoa etsimässä minua, kun iskä kerran käytti minua yksin pihalla.

Lauantai olikin erikoisempi päivä. Me oltiin kyllä ihan kotosalla kuten perjantainakin, mutta jokin oli silti hullusti. Aamusta me heräteltiin taas samaan tyyliin iskä ja äippä hereille ja äippä lähtikin käyttämään meitä heti ulkona. Eetu meinasi taas tehdä tarpeet sisälle, mutta iskä kerkesi siihen väliin. Minulla olikin kiire tarpeilleni, joten tein tarpeet äkkiä, mutta Eetu vain pihtaili. Niinpä äippä kävikin tuomassa minut sisälle ja lähti Eetun kanssa uudelleen ulos yrittämään tarpeiden tekoa. Pitkään äippä viipyi ulkona Eetun kanssa ennen kuin he tulivat sisälle. Eetu oli loppujen lopuksi onnistunut tekemään kakat ulos, vaikka se kuulemma työn ja tuskan takana oli ollutkin. En oikein tiedä mikä Eetua oikein tuossa tarpeiden teossa ulkona häiritsee.

Sisällä me puuhailtiin taas omia touhuja ja ruokaa saatiin aina silloin kun pikku-siskokin söi tai kun sisko nukkui, pikku-sisko on kovin kiinnostunut meidän ruuasta, joten siskon valvoessa, ruokakupit ei voineet olla esillä. Jostain syystä kaikki nukkuivat paljon lauantaina, varsinkin iskä, joka oli melkein koko aamun sängyssä, jos sitten ei ollut vessassa. Iskä kuitenkin virkistyi iltapäivästä, kun taas äippä alkoi olla nuutuneen näköinen. Äipälle ei oikein illasta ruoka maistunut, kun taas iskä alkoi kaipailla jotain syötävää. Lauantainakin käytiin pikaisesti kaupalla hakemassa iskälle ja äipälle vissyä juotavaksi, kun heillä kuulemma oli mahatauti, pikku-sisko oli ollut mahataudissa myös juuri ennen Eetun meille tuloa. Lauantaina illasta iskä sitten valvoi myöhään ja katsoi meidän perään, kun äippä painui nukkumaan samaan aikaan pikku-siskon kanssa. Silloin äippä on todella kipeä, kun rupeaa nukkumaan samaan aikaan siskon kanssa, kun yleensä äippä kuitenkin valvoo vielä siskon mentyä nukkumaan.

400875.jpg

Sunnuntaina kuitenkin kaikki olivat jo ihan hyvässä kunnossa, kun me mentiin herättelemään muita. Iskä nousi ensimmäisenä sängystä ylös ja tuntui vain tokaisevan makuuhuoneen ovelta, että "ou jee", jonka jälkeen äippäkin nousi katsomaan, että mikä mahtoi olla tuo "ou jee". eetu oli vääntänyt yön aikana 4 torttua pitkin asuntoa, joten äippä pääsi siivoamaan kakkoja pois ja pyyhkimään lattiaa ja me iskän kanssa pihalle. Iskä sanoikin, että Eetu taitaa olla ulkosiistikoira, kun melkein kaikki tarpeet oli tullut sisälle, tosin Eetuhan on kyllä vielä pentu, joten se varmaan on vielä syynä tuohon ulkosiisteyteen. Niin kaiken hyvän lisäksi Eetu oksensi kerran sisälle ja tietysti matolle, mutta onneksi se oli vanha ja huono matto, jonka äippä sanoi heittävänsä pois. Täytyy kyllä Eetun puolustukseksi mainita myös se, että kuitenkin osa tarpeista on siis tehty ulkona.

Ulkona olikin todella mukavaa, kun yön aikana oli satanut paljon uutta lunta. Iskä putsasi meidän autoa lumikinoksen alta samalla kun me saatiin olla Eetun kanssa pihassa hetki irtaallaan. Me juostiin Eetun kanssa hangesta toiseen vauhdilla sillä välin kun iskä touhusi auton kimpussa. Eetu olikin oikeastaan aikasta vinkeän näköinen kun tultiin takaisin sisälle, kun Eetun turkki oli täynnä pieniä lumipalloja, jotaka tarttuivat karvaan kiinni ulkona, äippä sanoikin Eetua lumiukoksi.

Iltapäivästä me käytiin viemässä Eetu takaisin kotiinsa, kun mummo ja ukki tulee myöhään illalla kotiin, niin Eetu on jo sitten heitä vastassa kotona. Ei Eetu kuitenkaan yksin kotona joudu olemaan, vaan Eetun seurana on siellä iso-ukki. Meillä oli huisin kivaa koko viikonlopun, joten Eetu voi tulla toistekin meille hoitoon. Niin ja minä olen vuorostani menossa Eetun luo hoitoon vajaan kuukauden päästä, kun iskä, äippä ja pikku-sisko lähtevät reissuun.