Meille on muuttanut päästäinen, tai ainakin samanoloinen piipitys meiltä aina kuuluu, muin mitä päästäisestä lähtee. Heti kun ikää paukahti mittariin viisi ja rapiat alkoi vanhuuskin iskeä. Donna on potenut viime viikot kipeää takatassuaan, joka kipuilee makuulta ylös noustessa, eikä väliä kovalta vai pehmeältä ylös nousee. Vaiva alkoi jokunen viikko takaperin, kun tytöistä toinen vahingossa kaatui touhutessaan kaatui koiran päälle. Ei pahasti, mutta kuitenkin niin, että koira vinkaisi. Sen jälkeen Donna on linkannut jalkaansa ylös noustessa. Nyt ollaan seurailtu miten tassu alkaa toipua ja välillä tassu on parempana, mutta rasitus pahentaa tilannetta.

Donna on on itsekin alkanut välttää enimpiä liikkumisia vältellä, eikä koira entiseen tyyliin tule enää ovelle vastaan, kun kotiin tullaan, vaan malttaa maata paikoillaan ja heiluttaa häntäänsä makuuksiltaan käsin meille. Toisalta jos koira tulee vastaan varsinkin piemmän makuulla olon jälkeen koira piipittää kuin päästäinen kävellessään. Tosin kauaa tassun liikkaminen koiralla ei kestä, kun tassu vertyy on liike koiralla aivan entisensä ja tassut pelaa. Suurin vaiva on juuri ylös nousut ja liikkeelle lähtö.

Saa nähdä kuinka tassu vertyy vai vertyykö se ollenkaan lähiaikoina ja käydä tarpeen mukaan lääkärillä, mutta se on taasen omalaisensa operaatio, kun Donna pelkää lääkäriä yli kaiken. toivotaan, että tassu paranee.