Me käytiin tänään Iskän ja Äipän kanssa iltalenkillä koirapuistossa ja samalla tarkistettiin on mäki jo lasku kunnossa siinä matkan varrella. Se mäki on se mistä pikkutyttönä laskin mäkeä Äipän ja Iskän kanssa. Mäki oli jo sen verran hyvin jäätynyt ja lumen peitossa, että me Iskän kanssa päästiin mäen laskuun, Äippä ei mäkeä laskenut ollenkaan vaan kulki portaita pitkin. Aluksi mietin, että mikähän tää homman nimi oikein on, kun heti muistanut miten kiva mäkeä olikaan laskea. Pari mäkeä me Iskän kanssa laskettiin sillä aikaa kun Äippä kulki portaita alas ja samalla seurasi meidän hauskan pitoa.

Sen jälkeen suunnattiin koirapuistoon, jossa sain juosta ja leikkiä toisten koirien kanssa ja Iskä heitteli minulle vielä sen lisäksi lumipalloja, joita oli kiva metsästää. Tovin leikittyäni lähdettiin jatkamaan lenkkiä ja suunnattiin kulkuamme kotia kohti. Loppumatkalla tuli vastaan myös toinen sakemanni, sellainen nuori hutjake, oliskohan lajitoverilla ikää ollut jopa puolisen vuotta. Hyvin innokkaalta se kaveri ainakin näytti ja olisi halunnut tehdä tuttavuutta minun kanssa. Minua ei vaan moinen asia hirveästi kiinnostanut, kun oli kiire jatkaa eteenpäin. Toki selkäkarvat piti pörhistää ja hivenen murista sille pienelle ja näin ilmoittaa että kumpiko meistä on isompi ja määrää tarvittaessa tahdin.

Kotiin päästyä mauistuikin sitten maksalaatikko jo hyvälle ja sen päälle pienet unet sohvalla. Pitäähän se iltavilli kuitenkin vielä pitää ennen varsinaista nukkumaan menoa.